.:idoia recuenco bigordà:. fotografia artística de boda i nens

Com personalitzar una càmera

 

20140521_0064

 

Avui us porto un tutorial que us ajudarà a donar una nova vida a les vostres antigues càmeres. Solament us fa falta ganes i aquesta llista de materials:

Materials;

- Alcohol

- Bastonets de cotó

- Goma Eva (espuma)

- Llapis

- Cúter / Tisores

- Tela adhesiva

- Cinta adhesiva de dues cares

- Regla

- Vernís (no surt al video)

Abans, però, com que la meva càmera havia estat estat en desús molt de temps, feia falta una neteja i comprovar gomes o espumes, ja que si no és així, ens entraria llum i se’ns velaria el negatiu.

Després de prendre les mides a la nostra càmera i tenir-ho tot anotat, podem començar a fer el dibuix al revers de la tela adhesiva que haguem triat. Tot seguit retallarem i enganxarem amb molta cura, i amb l’ajuda d’un cúter, la tela a la muntura. Aquesta pot ser la part més laboriosa i difícil però amb paciència i traça, us en sortireu.

Aquí teniu el video amb tot el procés.

 

 

Quan ja tinguem la càmera customitzada amb la tela adhesiva, procedirem a aplicar-li una lleu capa de vernís, així evitarem que la tela s’embruti i es deteriori. Us aconsello utilitzar un pinzell petit i aplicar el vernís amb precaució. Si fa falta, el deixem assecar i més endavant ja apliquem una segona capa.

Bé, espero que us hagi agradat aquest tutorial i us animeu a personalitzar les vostres càmeres antigues, donant-los un toc divertit i personal. Si no sou manetes, però us agradaria tenir la vostra càmera customitzada, em podem escriure a l’adreça mail que trobareu en el blog, i atendré la vostra comanda.

Per cert, si voleu fer el mateix amb alguna càmera digital no hi ha problema, el procediment -a part de la neteja inicial- serà el mateix.