.:idoia recuenco bigordà:. fotografia artística de boda i nens

Com personalitzar una càmera

 

20140521_0064

 

Avui us porto un tutorial que us ajudarà a donar una nova vida a les vostres antigues càmeres. Solament us fa falta ganes i aquesta llista de materials:

Materials;

Alcohol

Bastonets de cotó

Goma Eva (espuma)

Llapis

Cúter / Tisores

Tela adhesiva

Cinta adhesiva de dues cares

Regla

Vernís (no surt al video)

Abans, però, com que la meva càmera havia estat estat en desús molt de temps, feia falta una neteja i comprovar gomes o espumes, ja que si no és així, ens entraria llum i se’ns velaria el negatiu.

Després de prendre les mides a la nostra càmera i tenir-ho tot anotat, podem començar a fer el dibuix al revers de la tela adhesiva que haguem triat. Tot seguit retallarem i enganxarem amb molta cura, i amb l’ajuda d’un cúter, la tela a la muntura. Aquesta pot ser la part més laboriosa i difícil però amb paciència i traça, us en sortireu.

Aquí teniu el video amb tot el procés.

 

 

Quan ja tinguem la càmera customitzada amb la tela adhesiva, procedirem a aplicar-li una lleu capa de vernís, així evitarem que la tela s’embruti i es deteriori. Us aconsello utilitzar un pinzell petit i aplicar el vernís amb precaució. Si fa falta, el deixem assecar i més endavant ja apliquem una segona capa.

Bé, espero que us hagi agradat aquest tutorial i us animeu a personalitzar les vostres càmeres antigues, donant-los un toc divertit i personal. Si no sou manetes, però us agradaria tenir la vostra càmera customitzada, em podem escriure a l’adreça mail que trobareu en el blog, i atendré la vostra comanda.

Per cert, si voleu fer el mateix amb alguna càmera digital no hi ha problema, el procediment -a part de la neteja inicial- serà el mateix.