Emmarcar el món, això és per a mi la fotografia. Una forma de relacionar-me amb el que m’envolta, de filtrar la vida a través d’una lent; de captar l’instant que fuig perquè no es perdi.

Des de sempre vaig saber que volia ser fotògrafa; ja de ben petita, em vaig sentir atreta per la fotografia i per les imatges. Als meus pares els agradava molt viatjar, així que vaig aprendre a veure el món emmarcat per la finestreta del cotxe. Es podria dir que la meva mare era una gran fotògrafa amateur, i als 14 anys, durant un viatge, li vaig agafar la seva càmara reflex i ja mai més me’n  vaig desfer.

Vaig estudiar fotografia a Barcelona i arran d’una col·laboració amb una ONG a Guatemala, vaig realitzar el meu primer reportage social.

M’encanta viatjar amb les meves càmares, fotografiar la gent que conec, la llum, els paisatges, els perfils, allò que canvia…

Em considero una fotògrafa de retrats; per mi és una manera de connectar amb la gent, de relacionar-m’hi… Em vaig especialitzar en reportatges socials, ja que és una forma de captar la realitat que m’envolta.

A dia d’avui, sóc una fotògrafa professional dedicada sobretot a bodes i retrats. Els casaments són dies especials, on la família i els amics es reuneixen per celebrar l’amor d’una parella. M’apassiona copsar la felicitat d’aquest dia, els moments únics i ajudar a la creació de records.

Retratar a les persones és una altra de les meves passions; sobretot  en el seu àmbit familiar, en un entorn natural. Les meves fotografies són íntimes i sinceres, busco l’espontaneïtat i la naturalitat. Per això m’agrada fotografiar nens: són alegres i innocents, autèntics davant la càmera.

Aquí podràs trobar les meves feines més recents, allò que més m’inspira. Espero que us agradi.

idoia