Aquesta és la primera part d’un reportage doble de comunió que vaig fer a dues bessones, la Montserrat i la Núria.  Aquesta sessió la vam fer amb roba de carrer i gran part de les fotos estan fetes en un entorn que em va agradar molt: una estació de tren.

Les nenes s’ho van passar genial i això es nota a les fotos. Treballar amb nens a vegades pot ser molt fàcil, només es tracta de fer que s’ho passin bé, per exemple que portin un juguet ajuda.

Una de les coses que vaig aprendre amb aquesta sessió és que a vegades l’entorn menys pensat, com una estació de tren amb vagons abandonats, pot donar un bon resultat per una sessió infantil.

I per la setmana que ve em reservo la segona part del reportatge, els vestits de comunió.

 

7 thoughts on “[ núria & montserrat ]

  1. Són molt xules les fotos!!!! La Montserrat i la Núria estan molt guapes i semblen unes modelos professionals…M’ha agradat molt !!!!!

  2. Moltes gracies! les nenes és van portar com dos autèntiques professionals, ho van fer molt bé i això que aquell dia feia molt fred i molt vent!

  3. Ei…une fotos molt xules!!!! Avui m’ha dit ma mare que la Idoia feia fotos a la comunió i he entrat a vere si estaven i….de moment he vist les de l’estació. M’han encantat!!

  4. Hola Albert! m’alegra que t’hagin agradat les fotos. Aviat penjaré les de comunió. Gracies per comentar!
    Per cert, m’han dit que estàs fent un curs de fotografia, ja m’explicaràs…

  5. Hola,Idoia. Felicitats per la feina ben feta !!! Les nenes estan guapissimes (i no ho dic pq siguin les filles de la meva cosina). Semblen models de veritat…I el reportatge a les vies del tren és molt xulo. A la meva mare també li han agradat molt !. A reveure…

    1. Hola Montse, moltes gracies pel comentari! m’alegra que us agradin les fotos. I tranquil·la que ho pots dir, les nenes estan molt guapes!
      Fins aviat.

Comments are closed.